Sawo saunakachel

De Sawo saunakachel of Sawotec saunakachel staan zowel in Finland als wereldwijd bekend om zijn saunakachels en stoomgenerator. Daarbij staat het Finse merk bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en langdurige levensduur.

 

Saunakachel 230v

Bovendien heeft Sawo met meer dan 25 jaar ervaring zich hoofdzakelijk gericht op de elektrische saunakachels. Hiervan zijn er meer modellen die zowel de stroomcapaciteit van 230v of 400v nodig hebben. Een van de voorbeelden van de Sawo saunakachel 230v is de compacte Sawo Mini die geen krachtstroom nodig heeft. Hierdoor is het ideaal geschikt voor de kleinere sauna’s. Bovendien neemt de kachel door zijn compacte formaat weinig ruimte in, waardoor het uitstekende is voor de kleinere sauna’s met minder ruimte. 

 

Saunakachel 400v

Naast de mini is er de Sawo Cumulus saunakachel die een vergelijkbare compact model heeft, maar wel meer warm afgeeft aan de sauna met zijn stroomcapaciteit van 400V. Bovendien zijn er voor de grotere sauna’s de Sawo Savonia saunakachel die zowel thuis als professioneel geplaats kan worden in sportscholen, fitnesscentra en hotels.

 

Sawo Stoomgenerator

De Sawo stoomgenerator is bedoeld als een stoomgenerator sauna en stoomcabine. Door de combinatie van hoge luchtvochtigheid en lage temperatuur van circa 45 graden is het een geneeskundig recept voor de totale lichaamsreiniging. Evenals reinigt de stoomcabine de huid en zuivert het de longen, waardoor het een ontspannende werking heeft op lichaam en geest.