Harvia saunakachel

De Harvia saunakachel staat zowel in Finland als wereldwijd bekend voor zijn saunakachels. Deze reputatie komt door de ijzersterke Finse kwaliteit, lange levensduur en krachtige prestaties bij het verwarmen van de sauna. Door meer dan 70 jaar vakmanschap heeft het Finse merk, twee soorten kachels:

Harvia is hoofdzakelijk bekend om zijn houtgestookte kachels, omdat andere merken niet hetzelfde niveau van kwaliteit en kracht kunnen bieden.

Elektrische saunakachel

De elektrische kachels bestaan uit verschillende formaten en zijn vrijwel geschikt voor iedere ruimte. Hierbij is het mogelijk om de saunabesturing op de kachel zelf te hebben (intern), als externe waarbij de besturing buiten de sauna wordt geplaatst met een bedieningspaneel. Bekende elektrische modellen zijn de Top Steel Black, Vega Compact en de Cilindro, met zijn unieke ronde vorm.

 

Houtkachel sauna

Ons uitgebreide assortiment aan kachels biedt voldoende keuze voor sauna’s van ieder formaat. De Harvia M1, M2 en de M3 kachels zijn geschikt voor kleinere sauna’s, terwijl de Harvia 26 Pro en 36 geschikt zijn voor grotere ruimtes. 

Harvia saunakachel – handige functies

Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen met handige functies:

  • Harvia Linear 22 beschikt over GreenFlame technologie voor een schonere verbranding van het brandhout.
  • Harvia 20 Pro ES zorgt via zijn eigen waterreservoir dat u altijd warm water heeft
  • Harvia Legend 240 is een iconische kachel die dankzij zijn formaat vlug grote sauna’s opwarmt.