Sauna accessoires

Sauna accessoires

Sauna accessoires zijn de persoonlijke details die uw sauna uniek maken en een aangename sfeer creëren. Sommige accessoires zijn onmisbaar voor een traditionele sauna-ervaring.

Ontdek op deze pagina alles wat u nodig heeft om uw sauna compleet te maken en volop te genieten van de ultieme wellnesservaring.

Beperkt beschikbaar

Bepaalde accessoires zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar of worden in kleine aantallen ingekocht, waardoor ons aanbod altijd gevarieerd en wisselend is. Bovendien bieden wij accessoires die standaard in ons assortiment zitten.

Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot rust in uw eigen sauna.

Sauna benodigdheden

Cruciaal voor de sauna-opgieting zijn de sauna emmer en lepel, waarmee de saunagang compleet is. Bovendien worden sauna aroma’s gebruikt om de opgieting nog heerlijker te maken.

 

Voor optimaal comfort tijdens het liggen in de sauna is een hoogwaardige hoofdsteun essentieel. Onze hoofdsteunen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en houtsoorten, zodat ze altijd perfect passen bij jouw sauna.

 

De zandloper geeft aan hoelang u al in de sauna bent, waardoor je eenvoudig bijhoudt wanneer het tijd is voor verkoeling. Bovendien zijn de zandlopers steeds vaker in de openbare sauna’s.