Harvia Elektrische saunakachel

De Harvia elektrische saunakachel bestaat uit een brede assortiment aan unieke saunakachels waardoor u voldoende mogelijkheid heeft. Daarnaast kunt u bij de Harvia elektrische saunakachel de keuze maken om een externe besturing te nemen of om de besturing op de kachel te hebben. Met zowel de externe besturing als de interne besturing kunt u zowel de temperatuur met de thermometer als de tijd vooraf instellen met de tijdklok. Wel moet u er op bedacht zijn dat er geen emmer of handdoek op de kachel ligt, wanneer uw extern de elektrische saunakachel aanzet. 

 

Harvia elektrische saunakachel kopen?

Voordat u een saunakachel koopt is het van belang om duidelijk te weten als u een 400 volt of 230 volt saunakachel nodig heeft. Bij een Harvia saunakachel 230v is er een 3×2,5mm² siliconenkabel vereist en daarmee is er geen krachtstroom nodig. Tevens is deze saunakachel geschikt voor een sauna die kleiner is dan 6m³ en voor twee personen. Daarentegen is er voor de Harvia saunakachel 400v een 5×2,5mm² siliconenkabel vereist, waardoor uw krachtstroom nodig heeft voor de saunakachel. Eveneens is deze saunakachel wel geschikt voor een sauna die groter is dan 5m³ en kunnen er meer dan 2 personen in afhankelijk van de ruimte. 

 

Harvia modellen

Er zijn uitgebreide mogelijkheden bij de Harvia elektrische saunakachels, omdat iedere saunakachel uniek is op zijn eigen manier. Zo is er de Harvia Vega die onder de Harvia saunakachel 230v categorie valt en deze kachel neemt weinig ruimte in door zijn compact vorm en de installatie tegen de saunawand. Verder is er rondvormig Harvia Cilindro die zowel in de saunabank als op de grond geïnstalleerd kan worden. Hierbij kan de opgieting zowel via de zijkant als de bovenkant gebeuren. Tenslotte is er de Harvia Top steel black die door zijn wandmodel weinig ruimte inneemt.