Espen saunabank latten

Prachtige brede Espen saunabank latten zijn splintervrij  en worden niet heet. Met deze latten maakt u een stoere Espen saunabanken.

Een lat is 90 mm breed en 22 mm dik, lengtes 1800, 2100 en 2400 mm.

Categorie:

Beschrijving

Voor de moderne sauna wordt vaak het noestvrije houtsoort Espen gekozen.

Wij hebben ook extra brede Espen saunabank latten. Deze latten geven uw sauna een rustige en stoere uitstraling. Doordat de latten breder zijn dan alle andere saunabank latten, heeft u minder latten nodig.

  • Meestal wordt er een cm ruimte gelaten tussen de saunabank latten.
  • De espen saunabank latten worden naast de saunabanken ook gebruikt voor de zelfbouw van sauna hoofdsteunen, saunakachel beschermreken, sauna vloerroosters en meer.
  • Verder passen de saunabank latten heel mooi bij de Noord Europese fichte schroten en natuurlijk de Espen schroten.

 

Espen sauna bank latten hebben de eigenschap dat ze splintervrij en niet heet worden.

  • De sauna bank latten zijn splintervrij waardoor ze ideaal geschikt zijn voor de saunagang.
  • De Espen saunabank latten houden de warmte niet vast, waardoor het aangenaam blijft om op de banklatten te zitten of te liggen.

 

Espen saunalatten afmetingen

  • De brede latten zijn 90 mm breed en 28 mm dik
  • Lengtes: 1800mm,  2100 mm en 2400 mm.
  • €11,- per strekkende meter

 

Espen latten – Afbeeldingen

Op de foto’s staan onder andere deze latten en een  espen rugleuning. Voor de wanden is zwarte beschermingsmiddel gebruikt en er is eveneens een sauna beschermingsrek gebruikt van Espen hout met een Sawo Tower Wall saunakachel.

 

Samenvatting

De espen latten worden niet heet en zijn splintervrij waardoor deze latten goed geschikt zijn voor uw saunabank. Voor de opbouw van de saunabank wordt er een 1 cm ruimte gelaten tussen de saunabank latten en daarnaast heeft u voor deze latten een minder grote hoeveelheid nodig door de ruime breedte van 90 mm. Eveneens worden de lengtes aangegeven in 1800 mm, 2100 mm en 2400mm en kost het €11,- per strekkende meter.

Bovendien passen de Espen banklatten door hun uitstraling en structuur goed bij de Espen en Noord Europese fichte schroten en worden de latten naast voor de banken ook gebruikte voor andere sauna onderdelen.

Espen saunabank latten

Espen saunabank latten, sauna bank, saunabanken, saunabank latten, sauna bankjes, sauna latten

    Offerte aanvraag