Verlichting met sauna houten lampen kappen

Of onder een saunabank kan ook een bullseye plaatsen en het licht komt indirect tussen de saunabank latten tussen de hoge en lagebank.

Categorie:

Beschrijving

Een aangenaam atmosfeer in de sauna kun je creëren door een goed lichtplan. De verlichting is heel persoonlijk en hoe veel licht punten moet komen in de sauna.  Als u een glazen deur neemt, komt uit de andere kant van de saunadeur ook wat licht binnen.

Wij hebben verschillende saunalampen met een lampenkappen van hout. Of onder een saunabank kan ook een bullseye plaatsen en het licht komt indirect tussen de saunabank latten tussen de hoge en lagebank.

  • een losse sauna bullseye € 30,-
  • Saunalampen scherm van Fichte of Red Ceder hout inclusief een sauna bullseye € 60,-. Kan gebruiken als een wand lamp en daarnaast als een hoeklamp. Bij de saunalamp wordt hoekbeugels meegeleverd. Afmeting 207 x 280 mm.
  • een universale lichte  saunalampen scherm inclusief een sauna bullseye € 60,- . Kan gebruiken als wand of hoeklamp. Afmeting 320 x 110 mm.
  • Saunalampen scherm van Espen hout inclusief een sauna bullseye € 60,-. Kan gebruiken als een wand lamp en daarnaast als een hoeklamp. Bij de saunalamp wordt hoekbeugels meegeleverd. Afmeting 207 x 280 mm.

 

 

Verlichting met sauna houten lampen kappen

    Offerte aanvraag