HaLu sauna hoofdsteun

De welnesskussens zijn opgebouwd uit vier schotels op een voetje die zich naar ieders hoofdvormen en er voor zorgen dat de nek en schouders onbelast blijven.

Wij hebben op voorraad HaLu hoofdsteunen en ook antidiefstal HaLu hoofdsteunen.

Categorie:

Beschrijving

Met zijn vier flexibele, ronde steunen ziet het HaLu-kussen er niet alleen totaal anders uit dan de traditionele hoofdsteun, maar het voelt ook echt anders.

Omdat het HaLu-kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoofd, blijven nek en schouders vrij.

Je merkt nauwelijks dat er iets onder het hoofd ligt, maar het hoofd wordt dusdanig opgetild dat het zorgt voor een comfortabele lichaamshouding. Je glijdt er niet van af en de druk vanaf het hoofd in plaats vanaf de schouders voorkomt dat het kussen verschuift. Het hoofd ligt als het ware in een kuiltje, waardoor het hoofd niet omrolt en blijft liggen in de stand zoals je het hoofd neerlegt.

De nekspieren kunnen volledig ontspannen.

De HaLu-kussen zijn een stuk kleiner en lichter dan de traditionele varianten en daardoor een stuk handzamer. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het comfort en de ergonomie van deze kussen. Het kussen is leverbaar in Espen, Abachi en Red Cedar hout. Al deze houtsoorten voldoen aan dezelfde hygiëne-eisen als de traditionele saunabanken.

Lengte 22 cm x Breedte 18 cm x Hoogte 6 cm.

We hebben ook uit voorraad anti-diefstal HaLu hoofdsteunen.

Het principe van de hoofdsteun is hetzelfde als de standaard HaLu hoofdsteun. Het verschil is echter de onderplaat, die veel groter is waardoor het hoofdsteun niet makkelijk meegenomen kan worden.

Lengte 48 cm x Breedte 19 cm x Hoogte 6 cm.

HaLu sauna hoofdsteun

    Offerte aanvraag