Harvia Forte ever ready sauna kachel

Harvia Forte sauna kachel is de perfecte oplossing voor wie handomdraai wil genieten van de warmte van de Finse sauna.

Harvia Forte is zowel qua techniek als design de topklasse van ruimtebesparende sauna kachels.

Offerte aanvragen

 2.260,00

Beschrijving

Vergeet de drukte van het daags en geniet van de gezondheidseffecten van de Finse sauna. U kunt handomdraai  genieten van de veelzijdig Harvia Forte sauna baden. Elke dag en moment kan sauna dag zijn!

Het moderne Forte sauna kachel heeft warmte opslag die houdt de lavastenen warm.  De Forte sauna kachel staat altijd aan in de energiebesparende modus.

Je krijgt meteen zeer vochtige stoom of hetere baden. Open de deksel van Forte sauna kachel. Geniet van precies het soort ontspanning dat je op dat moment nodig hebt.  

Harvia Forte kachel werkt met een externe bedieningspaneel, Xafir. Daarom is de Harvia Forte sauna kachel buitengewoon goed in te bouwen in een sauna bank.

U kunt hier zien meer informatie over Harvia Forte ever ready sauna kachel.

Sauna kachel Harvia Forte  AFB6 ( 6kW) Zwart voor een sauna van 7-12m³ incl Xafir bedieningspaneel en100kg lavastenen € 2260,-

Sauna kachel Harvia Forte  AFB9  (9kW) Zwart voor een sauna van 10-15m³ incl Xafir bedieningspaneel en 100kg lavastenen € 2440,-

500x839x535mm (BxHxD)

Meer informatie over Harvia Forte sauna kachel krijgt u hier.

Een inbouwflens voor de Harvia Forte sauna kachel is gemaakt van roestvrij staal. De inbouwflens wordt gebruikt wanneer de Forte sauna kachel wordt ingebouwd in de vloer of sauna bank.  De inbouwfles zorgt voor een verzorgde afwerking. € 150,- bij aanschaffen van Harvia Forte sauna kachel.

Harvia Forte ever ready sauna kachel

    Offerte aanvraag