Harvia Cilindro Plus Spot sauna kachel met draadloze bedieningsschakelaar

Een indrukwekkende staande kachel met veel lavastenen.  Buitenkant is de sauna kachel van geborsteld roestvrij staal. Het grote aantal stenen garandeert zachte löyly.

De sauna kachel wordt aangestuurd door een draadloze Spot-bedieningsschakelaar (aan/uit). Vaste bedieningsschakelaar zit onderaan voorzijde van de sauna kachel. Het veiligheidslampje op de schakelaar brandt wanneer de kachel aan staat of op een timer staat.  Eenvoudig te installeren om de oude sauna kachel te vervangen. Er is geen aparte bekabeling nodig voor bijvoorbeeld een temperatuursensor of een bedieningspaneel.

Offerte aanvragen

 900,00

Beschrijving

Harvia Cilindro Plus Spot-kachels zijn uitgerust met een nieuwe draadloze Harvia Spot-bedieningsschakelaar. De draadloze bedieningsschakelaar maakt het gebruik van de Cilindro Plus Spot heater eenvoudig en veilig. Er zijn geen zichtbare kabels in de schakelaar en deze kan op de gewenste ondergrond en locatie worden geplaatst.

De draadloze Spot-bedieningsschakelaar maakt de installatie van de kachel eenvoudiger en sneller dan voorheen – u kunt ook uw oude kachel eenvoudig vervangen met de nieuwe Cilindro Plus Spot-kachel.

De stijlvolle en verlichte bedieningsschakelaar maakt het eenvoudig om de kachel met één druk op de knop aan of uit te zetten.

  • Draadloos: geen draden of zichtbare sensorcomponenten
  • Eenvoudig in gebruik: één verlichte drukknop – precies de functies die u elke dag nodig heeft
  • De signaal-LED-lampjes geven de bedrijfsmodus of mogelijke foutconditie aan
  • Maakt het mogelijk om de kachel aan of uit te zetten met slechts één aanraking
  • De spatwaterdichte bedieningsschakelaar kan in de sauna of wasruimte worden geïnstalleerd, in de directe omgeving van de kachel
  • Het radiosignaalbereik is 5-10 meter (afhankelijk van de muurconstructie)
  • De inschakeltijd van de kachel kan worden aangepast (2u / 4u / 6u)
  • Vervangbare batterij

Harvia Cilindro Plus Spot PP70SP (6,8kW) voor een sauna van 6-10m³ incl. 90kg lavastenen € 900,-

Harvia Cilindro Plus Spot PP90SP (9kW) voor een sauna van 8-14m³ incl. 90kg lavastenen € 950,-

Dankzij de roosterachtige buitenschaal kan elke gebruiker de aard van de stoom aanpassen: zacht wanneer water op de zijkant van de kachel wordt gegooid en scherp wanneer water recht op de stenen pilaar wordt gegooid. De buitenkant van geborsteld roestvrij staal zorgt voor een afgewerkte look.

De saunakachels van het model Harvia Cilindro Plus PP70 en PP90 zijn uitgerust met een verlichte kindveilige bedieningsschakelaar. De schakelaar maakt het gebruik van de kachel veilig en gemakkelijk.

Harvia Cilindro Plus Spot sauna kachel met draadloze bedieningsschakelaar

    Offerte aanvraag