Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Marco uit Zwaagdijk heeft geschreven op 20-10-2021
Na een lange zoektocht naar een goede sauna leverancier zijn we uitgekomen bij Topsauna. Topsauna maakt in alle opzichten zijn naam waar! Uitstekend advies en alles uit voorraad leverbaar. Levertijd was bij ons binnen enkele dagen waardoor wij snel aan de slag konden. Alles ging volgens plan en daarbij was het advies van Sanna zeer bruikbaar. Sauna van 10m3 wordt nu 2x per week gebruikt en is binnen 45 min op 85 graden met een perfecte kachel. Echt genieten dus! Kiitos Sanna ja Marco
Leo uit Breezand heeft geschreven op 09-09-2021
In juni zijn we op aanraden van vrienden op bezoek gegaan bij TopSauna. Sanna heeft ons heel wat laten zien aan soorten hout en kachels. Ze heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de opbouw van de sauna moet zijn. Nadat ze een duidelijke offerte had gemaakt wat er allemaal nodig is met een schetstekening erbij. 1 week later stonden alle spullen gereed toen we die kwamen ophalen. De sauna van 2 x 3 m hebben we de afgelopen maanden rustig aan opgebouwd. Van een oud ketelhuis tot een TopSauna. Nu is hij helemaal gereed. En hebben er al in gezeten. De Finse houtkachel doet het prima en heeft ongeveer 1 uur en 15 min nodig om de stenen te laten gloeien. En de temperatuur van de sauna op 80 Gr. Te stoken. We gaan er zeker nu van genieten en Sanna heel erg bedankt voor het goeie advies en levering van de juiste materialen. Het is een TopSauna geworden.
Michel uit Hoofddorp heeft geschreven op 21-07-2021
Sanna is druk maar maakt waar wat ze zegt. Goede service en komt afspraken na. Heb de sauna als zelfbouw gemaakt en ook hiervoor kun je voor goed advies bij haar terecht.
Mklipp uit Heiloo heeft geschreven op 22-04-2021
Marjan Klipp uit Heiloo. TOPSAUNA...........eindelijk een bedrijf dat helemaal waar maakt, wat het belooft! Wat een goede en gepassioneerde advisering! Wat een vakbekwame en betrokken medewerkers (timmerman en elecricien)! Wat een service! Op saunatemperatuur aanbevolen!!!!
Mariette uit Wijk aan Zee heeft geschreven op 21-04-2021
Je gaat al jaren regelmatig naar de sauna. Je denkt er over om er een in je tuin te plaatsen. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je allemaal aan denken? Dan vind je het adres van Topsauna, waar Sanna je vriendelijk ontvangt. Ze neemt uitgebreid de tijd om al haar saunakennis met je te delen. Ze laat alle houtsoorten en mogelijkheden de revue passeren. Zonder te pushen, ze geeft alleen opties. Dan zie je je ideale sauna voor je. Je gaat terug en haalt haar mooiste spullen op voor een zeer redelijke prijs. Twee weken later geniet je van een prachtige buitensauna in je tuin. Sanna, zonder jou was het niet gelukt. Dank je wel.
Piet Hein M. Oosterhagen uit Heerenveen heeft geschreven op 19-04-2021
Wijze meedenkende Sanna! In deze coronatijd ben ik, samen met mijn vaste klusjesman, het avontuur aangegaan om een deel van mijn optimaal geïsoleerde schuur om te bouwen tot een tweebanks sauna (lxbxh 1,10mx2.25mx2.38). Door de adviezen van Sanna is het een groot succes geworden! Ik ben blij dat in februari de moeite heb genomen om vanuit Heerenveen de laatste accessoires persoonlijk uit haar handen te ontvangen. Van harte aanbevolen!
Willems Kris uit Brecht heeft geschreven op 31-03-2021
Voor onze zelfbouwsauna hebben we kunnen genieten van het professioneel advies van Sanna, Het sauna hout + de banken en nog wat toebehoren werden correct en persoonlijk afgeleverd, met nog wat extra advies om het helemaal af te maken. "top" service!!!!
Martin en Karin uit De Goorn heeft geschreven op 21-03-2021
Al jaren hadden wij de wens om een sauna te kopen. Wat ons tegen stond is de ruimte die er voor nodig is. Na een korte vakantie in een vakantie park ontdekten wij een sauna die op vliering is geplaatst vanaf knieschot onder de schuine kap. Wij hebben in onze woning een vergelijkbare loze ruimte. Tijdens de zoektocht op internet kwamen wij bij top sauna terecht. De uitleg van zelfbouw en duidelijkheid op website heeft ons doen beslissen een zelfbouw sauna aan te kopen. Alle benodigde materialen uitgezocht en met advies van Sanna en Marco zijn wij aan de slag gegaan. Na twee weken klussen is onze sauna gereed en het resultaat is top. Wij raden iedereen aan die een zelfbouw sauna wil plaatsen bij Top Sauna langs te gaan.. Sanna en Marco dank voor jullie goede uitleg en service!
Jean-Pierre uit Boortmeerbeek (België) heeft geschreven op 28-01-2021
Met dit bericht wil ik mijn absolute tevredenheid uiten over Topsauna, met Sanna en Marco als bestuurders/raadgevers. Ik ben woonachtig in België en uiteraard zijn er in dit land ook wel enkele bedrijven waar je terecht kan voor sauna's of sauna-onderdelen. Heel belangrijk is dat je hier echter nergens de goede informatie en de correcte prijzen bekomt die je van Topsauna wel mag verwachten. Een eerste contact leidt er toe, via vragen/antwoorden vast te leggen wat je - in het geval van een saunankachel - exact nodig hebt. Onmiddellijk gevolgd door een gestuurde link van 'the best choice' op jouw maat en vergezeld van uitzonderlijk interessante aankoopprijzen. Na betaling worden de bestelde goederen uiterst snel en vakkundig geleverd. Zo kreeg ik vandaag mijn bestelling (Harvia kachel en abachi hout) toe. De mensen werken met eigen vervoer. Planning was aflevering omstreeks 12u. Doch vandaag was verschrikkelijke regendag. Nochtans stond Marco hier om 11u30 aan onze deur. Bovendien krijg je nog een hele reeks tips en raadgevingen ter plaatse. Ik wil ook nog even zeggen dat de aangerekende verzendkosten (aan huis levering door henzelf dus) heel veel lager ligt dan wat we hier in België moeten aannemen. Het versturen van 12 stuks abachi latten kost bij een belgische firma meer dan wat ik Topsauna heb betaald om dit alles vandaag te ontvangen. Ik ga hier besluiten met te zeggen dat Topsauna een TOPBEDRIJF is. En voor de belgen onder ons ; aarzel zeker niet om deze mensen te contacteren. Je zal het je nooit beklagen. Uitmuntende producten - Uitstekende service - Correcte prijzen.....Bedankt Sanna en Marco !
Segers John uit Keerbergen ( Belgïe ) heeft geschreven op 28-01-2021
Lang aan het zoeken geweest voor een leverancier van sauna materiaal en uiteindelijk bij Topsauna terecht gekomen. Wat een service, echt mijn complimenten. Alles correct en snel afgehandeld. De eigenaar Marco is hoogst persoonlijk alle materiaal komen afleveren exact cfr de afspraak. Echt een plezier om mee samen te werken en absoluut een aanrader als men denkt aan een sauna te plaatsen. En belangrijk, zeeeeer correcte prijzen. Toffe samenwerking !
Mariët van der Weel uit Lichtenvoorde heeft geschreven op 24-01-2021
Zeer klantgericht. Op zoek naar een middel om sauna hout te bewerken. Zelfs op zaterdagmiddag werden we telefonisch goed gestaan en een goed advies gekregen. Order snel behandeld. Bedankt!
Nico uit Anna Paulowna heeft geschreven op 06-01-2021
Al langere tijd opzoek naar buitensauna . En in December tijdens mijn werk in gesprek gekomen met Marco over het bedrijf Topsauna. Hij zij dat zijn vrouw (Sanna) van Finse afkomst was en die dat zaak hoofdzakelijk rund. Toen een schets gemaakt en een afspraak gemaakt om langs te komen. Na de koffie rondje door de schuur en het hout uitgezocht ! Kreeg prima advies en de prijs die gemaakt werd viel erg mee. Dus alles geheel complete sauna besteld, en lekkerin een week tijd in elkaar gebouwd. Als ik advies of vragen had kon ik altijd bellen. Wat een topper die Sanna. Zou het zeker aanraden om daar je sauna materiaal te halen als jezelf wil bouwen. Topsauna bedankt. GR Nico
Hans uit Kwadijk heeft geschreven op 24-12-2020
We kwamen om de bestelling op te halen wat latten en balken. Alles was al klaar en bij het inladen werd er gevraagd of we wat bloembollen wilden hebben. Nu dat hebben we geweten een zak van wel 15 kg vol. Een erg enthousiaste stel vol van sauna en goede tips . Groeten Hans
Peter uit Geulle heeft geschreven op 02-12-2020
Beste Sanna, dank voor de snelle levering van het mooie materiaal en de tips voor het zelf bouwen van een sauna. Mede hierdoor is het resultaat erg mooi geworden. Grtjs Peter
Brand uit Enschede heeft geschreven op 12-11-2020
Sanna hartelijk dank voor het goede advies en de keurige service, je hebt een betrouwbaar bedrijf en alles is keurig geleverd. Veel succes voor de toekomst gewenst je verdient het. Dank Roy Brand
Ralph de man uit Kaatsheuvel heeft geschreven op 10-11-2020
Enige tijd geleden een “cozy tank”aangeschaft voor in de sauna. Wat een te gek hebbedingetje,de warmtebom die je over je heen krijgt is echt geweldig!aanradertje!
Bart en Marina uit Lelystad heeft geschreven op 30-10-2020
We hebben mooie spullen gekocht en zijn goed voorgelicht door Sanna dank je wel voor je enthousiasme en vriendelijk ontvangst.
Jan uit Hoogeveen heeft geschreven op 19-09-2020
Topsauna, daar hadden we achteraf gezien, beter direct heen kunnen gaan. Stad- en land afgereisd in het Noorden en Oosten van het land, maar nergens zo goed geïnformeerd als door Sanna van Topsauna. Haar passie en enthousiasme klonk al door via de telefoon, waardoor we de dik twee uur rijden om in Egmond aan den Hoef te kunnen komen er graag voor over hadden. Ze heeft ons niet teleurgesteld, bepakt en bezakt weer huiswaarts en onze sauna is inmiddels bijna klaar voor gebruik. Bedankt Sanna voor alle do's and dont's die we als tips van jou hebben meegekregen. Wij bevelen Topsauna van harte aan, zoek niet verder. Topsauna.nl warm aanbevolen!
Eerko Scheper uit Creil heeft geschreven op 18-09-2020
alle sauna benodigdheden bij hen gekocht , goede uitleg er bij ,alles compleet thuis , nog enige navraag telefonisch ook geen probleem geweldig. trouwens.............de dame in kwestie is Fins... dus beter kan het niet. Eerko Scheper.
De Ruyter Kurt uit Belgie, Lissewege heeft geschreven op 30-08-2020
Top bedrijf. De kachel bij hen besteld. Na een zoektocht in Belgie achter planchetten voor de sauna en voor hout de banken. Dan uiteindelijk ook alles besteld bij TOPsauna. Bij de levering bleek er een paar planken tekort geleverd. Na een berichtje werden deze echter direct opgestuurd. Topservice. Allemaal top materialen en zeer goed verpakt. TOPSAUNA is een aanrader
Patrick Bakker Andriessen uit Almere heeft geschreven op 22-04-2020
Het bouwen van een sauna doe je niet elke dag. Ik, als kantoormedewerker en geen echte klusser, heb de moet verzameld om zelf een sauna te bouwen. Hiervoor heb ik contact gezocht met Topsauna in Egmond aan de Hoef. Door de enthousiaste houding van Sanna om je te helpen waar het kan, ben ik eraan begonnen. Door de goede adviezen en mondelinge hulp heb ik het zowaar voor elkaar gekregen om een prachtige 2 persoons sauna te maken in een nis in mijn huis. Ik kan merken aan Sanna dat ze er is voor de klant en niet om zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen. Een heel prettig gevoel als je als leek aan zo'n project gaat beginnen. Met de adviezen van Sanna is het voor iedereen mogelijk, die een spijker recht in het hout kan slaan, om een eigen sauna te kunnen bouwen. Ik wil daarom Sanna heel hartelijk bedanken dat we één van onze dromen uit hebben kunnen laten komen. Ik ben een zeer tevreden klant en zal Topsauna zeker aanraden aan vrienden en familie. Trouwens ook aan vreemden.
Harmen uit Heiloo heeft geschreven op 09-04-2020
Ik ben het helemaal eens met de overige reacties op deze site over Topsauna van Sanna en Marco. Ik ben vriendelijk en deskundig van advies voorzien. Ik heb een kleine Finse sauna gebouwd en kreeg goed advies en mooi fins Abachi hout. Dat is wel anders bij andere grote saunaketens. Ik ben 100% tevreden en vind Topsauna van topklasse!
Jan Houdijk uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 25-03-2020
Na veel negatieve berichten over de grote sauna/jacuzzi ketens uitgekomen bij Topsauna. Telefonisch onze wens om een eigen sauna te bouwen besproken en direct uitgenodigd om vooral vrijblijvend eens langs te komen voor uitleg. Onverwacht een hele middag daar geweest en toen wisten we 100% meer over sauna bouw en do's and dont's en heeft de finse eigenaresse een kloppende offerte gemaakt voor het hout, interieur en techniek. Levering kan volledig aangepast worden aan onze wens. (op maat zagen, verpakken etc.) Een paar maanden later besteld en alles zelf opgehaald. 100% Finse kwaliteit materialen en gedurende de bouw altijd bereikbaar voor vragen. Ook na de inbedrijfstelling uitstekende service en contact gehouden. Een klein electronisch defect is direct opgelost. Wij zijn 100% tevreden en raden zelfbouwers topsauna absoluut aan. Top!!!
Jacco uit Oosterstreek Friesland heeft geschreven op 24-03-2020
Na kort telefonisch contact ben ik naar Egmond ad hoef gereden voor materialen voor onze eigen sauna. Wat een geweldige mensen zijn Sanna en Marco! Ruim 3 uur gebleven en alle info en medewerking gekregen van de Finse Sanna.. ook tijdens de bouw staan ze voor je klaar voor hulp en info. Echt maar dan ook echt een aanrader als je zelf je sauna gaat bouwen en betaalbare kwaliteit zoekt!! Sanna en Marco, bedankt 😉👍