Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Jan uit Hoogeveen heeft geschreven op 19-09-2020:
Topsauna, daar hadden we achteraf gezien, beter direct heen kunnen gaan. Stad- en land afgereisd in het Noorden en Oosten van het land, maar nergens zo goed geïnformeerd als door Sanna van Topsauna. Haar passie en enthousiasme klonk al door via de telefoon, waardoor we de dik twee uur rijden om in Egmond aan den Hoef te kunnen komen er graag voor over hadden. Ze heeft ons niet teleurgesteld, bepakt en bezakt weer huiswaarts en onze sauna is inmiddels bijna klaar voor gebruik. Bedankt Sanna voor alle do's and dont's die we als tips van jou hebben meegekregen. Wij bevelen Topsauna van harte aan, zoek niet verder. Topsauna.nl warm aanbevolen!
Eerko Scheper uit Creil heeft geschreven op 18-09-2020:
alle sauna benodigdheden bij hen gekocht , goede uitleg er bij ,alles compleet thuis , nog enige navraag telefonisch ook geen probleem geweldig. trouwens.............de dame in kwestie is Fins... dus beter kan het niet. Eerko Scheper.
De Ruyter Kurt uit Belgie, Lissewege heeft geschreven op 30-08-2020:
Top bedrijf. De kachel bij hen besteld. Na een zoektocht in Belgie achter planchetten voor de sauna en voor hout de banken. Dan uiteindelijk ook alles besteld bij TOPsauna. Bij de levering bleek er een paar planken tekort geleverd. Na een berichtje werden deze echter direct opgestuurd. Topservice. Allemaal top materialen en zeer goed verpakt. TOPSAUNA is een aanrader
Patrick Bakker Andriessen uit Almere heeft geschreven op 22-04-2020:
Het bouwen van een sauna doe je niet elke dag. Ik, als kantoormedewerker en geen echte klusser, heb de moet verzameld om zelf een sauna te bouwen. Hiervoor heb ik contact gezocht met Topsauna in Egmond aan de Hoef. Door de enthousiaste houding van Sanna om je te helpen waar het kan, ben ik eraan begonnen. Door de goede adviezen en mondelinge hulp heb ik het zowaar voor elkaar gekregen om een prachtige 2 persoons sauna te maken in een nis in mijn huis. Ik kan merken aan Sanna dat ze er is voor de klant en niet om zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen. Een heel prettig gevoel als je als leek aan zo'n project gaat beginnen. Met de adviezen van Sanna is het voor iedereen mogelijk, die een spijker recht in het hout kan slaan, om een eigen sauna te kunnen bouwen. Ik wil daarom Sanna heel hartelijk bedanken dat we één van onze dromen uit hebben kunnen laten komen. Ik ben een zeer tevreden klant en zal Topsauna zeker aanraden aan vrienden en familie. Trouwens ook aan vreemden.
Harmen uit Heiloo heeft geschreven op 09-04-2020:
Ik ben het helemaal eens met de overige reacties op deze site over Topsauna van Sanna en Marco. Ik ben vriendelijk en deskundig van advies voorzien. Ik heb een kleine Finse sauna gebouwd en kreeg goed advies en mooi fins Abachi hout. Dat is wel anders bij andere grote saunaketens. Ik ben 100% tevreden en vind Topsauna van topklasse!
Jan Houdijk uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op 25-03-2020:
Na veel negatieve berichten over de grote sauna/jacuzzi ketens uitgekomen bij Topsauna. Telefonisch onze wens om een eigen sauna te bouwen besproken en direct uitgenodigd om vooral vrijblijvend eens langs te komen voor uitleg. Onverwacht een hele middag daar geweest en toen wisten we 100% meer over sauna bouw en do's and dont's en heeft de finse eigenaresse een kloppende offerte gemaakt voor het hout, interieur en techniek. Levering kan volledig aangepast worden aan onze wens. (op maat zagen, verpakken etc.) Een paar maanden later besteld en alles zelf opgehaald. 100% Finse kwaliteit materialen en gedurende de bouw altijd bereikbaar voor vragen. Ook na de inbedrijfstelling uitstekende service en contact gehouden. Een klein electronisch defect is direct opgelost. Wij zijn 100% tevreden en raden zelfbouwers topsauna absoluut aan. Top!!!
Jacco uit Oosterstreek Friesland heeft geschreven op 24-03-2020:
Na kort telefonisch contact ben ik naar Egmond ad hoef gereden voor materialen voor onze eigen sauna. Wat een geweldige mensen zijn Sanna en Marco! Ruim 3 uur gebleven en alle info en medewerking gekregen van de Finse Sanna.. ook tijdens de bouw staan ze voor je klaar voor hulp en info. Echt maar dan ook echt een aanrader als je zelf je sauna gaat bouwen en betaalbare kwaliteit zoekt!! Sanna en Marco, bedankt 😉👍