Beschermingmiddel voor saunahout

Behandel de houten delen van de sauna met zorg, voor een langdurig plezier van een schone en hygiënische sauna. Behandeling met Supi producten beschermt het hout tegen intrekken van vocht en vuil.

Met  Supi Sauna Wax geeft u ook makkelijk een nieuwe look en kleur aan de sauna.

Categorie:

Beschrijving

Wij hebben verschillende beschermingmiddelen voor uw sauna hout.

Supi Sauna Wax is een watergedragen product ter bescherming van het hout. Bevat een natuurlijke wax voor behandeling van houten oppervlakken. Het product trekt in het hout en laat natuurlijke, zijdezachte en matte beschermlaag achter. Supi sauna wax is geschikt voor sauna banken, houten wanden en plafonds, deuren, handvat en kozijnen. Supi Sauna Wax kleurloos € 42,- Blikje van 0,9 liter. Dekking circa 10 m²/liter.

Als u iets anders wilt, geef met  Supi Sauna Wax  makkelijk een nieuwe look. Geef een nieuwe kleur aan de sauna.

Supi Sauna Wax verkrijgbaar in ready mixed kleuren: Wit, grijs en zwart. € 42,- een blik van 1,0 liter. Dekking  10-13 m²/ liter. Klik hier een film waarin getoond wordt hoe eenvoudig Supi sauna Wax in gebruik is.

Supi Sauna Finish bevat componenten welke het hout beschermen tegen schimmel.

Dekking circa 9m²/ liter. € 34,- een blik van 0,9 liter. Supi Sauna Finish is een transparant water gedragen product voor behandeling van wanden en plafonds in de sauna, stoomruimte, wasruimte en kleedruimte. Het vormt een laagje op het hout wat water en vuil afstoot.

Supi Vloer Olie beschermt houten saunavloeren en houten vloeren in natte ruimtes.

Biedt bescherming tegen splijten en scheuren van hout en vertraagd indringing van vocht en vuil.  Een blik van 0,9 liter € 40,-. Dekking  8-15 m²/ liter.

Beschermingmiddel voor saunabanken en rugleuningen tegen vuil en vocht.

Verdiept de eigen houtkleur en versterkt de natuurlijke uitstraling van hout. Een flesje van 500 ml € 19,-. Dekking circa 5-10 m²/500 ml.

Beschermingmiddel voor saunahout

    Offerte aanvraag